Web Guru дизайн и SEO

Новини

Как и защо се прави SEO оптимизация

Как да изкачите сайт на първо място в GOOGLE

SEO Оптимизация

Имате уебсайт или интернет магазин? Това е чудесно, но намирате ли го в Google? Изписвате дума по дума името на вашия сайт, но той пак не се показва? Това е проблем, защото практически вие сте неоткриваеми в интернет. Добрата новина е, че аз мога да ви помогна да промените това.

Оптимизация за търсещи машини

Всички са чували за оптимизация за търсещи машини. Но чистата, стара оптимизация вече не е достатъчна да се популяризира сайта ви. За да оптимизирате даден сайт вече е нужно да сте не само SEO експерт а SEO стратег и SEO анализатор. Всичко което се предлага в интернет рекламата трябва да работи в симбиоза.

Правене на SEO оптимизация

Ако искате да правите така нареченото SEO, то първото нещо е да обърнете сериозно внимание на ключовите думи. Намерете най-добрата, най-подходящата, най-значимата дума или фраза, към която да се насочите. SEO което се случва извън вашия сайт – изграждане на връзки или Link building. Това са връзки от други сайтове които сочат към вашата страница. Тези линкове помагат вашето съдържание да бъде по-готино за търсачките.

 Анализ на сайта

Анализ: Преди да се започне оптимизация на сайта първо се разглежда, за да се установи, кои елементи от него се нуждаят от подобрение. Това включва анализ на ключови думи, снимки и други материали, които вече са качени в уебсайта. Така ще се знае на кое да се наблегне, за да се повиши броя на посетителите.

Комплексна SEO оптимизация

SEO оптимизацията е нещо много комплексно – тя е едновременно наука, изкуство и социална дейност. SEO оптимизацията има много общи неща с математиката, лингвистиката и информатиката. Но най-важното е уменията за съвместна работа с колеги, приятели и партньори.

Какво прави един сайт страхотен?

СЪДЪРЖАНИЕ – въпреки че изгледът на сайта е важен, за да привлича посетители, това което ще ги задържи в него, е информацията, която ще намерят там. С липсата на продавачи и консултанти, които нормалните магазини имат,клиенти основно ще разчитат на информацията, която предоставяте в уебсайта си, за да вземат решение за евентуална покупка.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ – дори ако уебсайтът ви изглежда страхотно и в него има много интересна информация, той ще бъде неизползваем, ако има лошо конструирани компоненти като неработещи линкове, правописни грешки и други. Още повече, това ще развали доброто впечатление, което сте изградили у клиентите си със страхотната му визия и стил.